Beskrivelse:
Du kan efter kurset udføre teknisk isolering af kanalinstallationer efter anvisning og praksis samt lave kvalitetssikring af arbejdet. Du kan endvidere arbejde efter de gældende regler og retningslinjer for sikkerhed ved arbejde med nyisolering samt ved fjernelse og reparationer af eksisterede isolering på installationer og anlæg.
 
Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig til personer, der har eller søger beskæftigelse inden for isoleringsfaget. Det er en fordel, hvis kursisten har erfaringer med arealisolering.
 
Mål:
Deltagerne kan: - Udføre teknisk isolering af kanalinstallationer, som afsluttes med pap og lærred.- Udføre arbejde med teknisk isolering efter gældende regler, anvisninger og praksis og under hensyn til eget og andres sundhed og sikkerhed på byggepladsen.- Udføre kvalitetssikring af det udførte arbejde ud fra de gældende krav til kvalitet. - Overholde gældende regler og retningslinjer for sikkerhed ved arbejde med nyisolering samt ved fjernelse og reparationer af eksisterede isolering på installationer og anlæg.- Benytte værktøj og materiel korrekt, herunder stiger, efter gældende regler på området og relevante anvisninger.
 
Varighed:
3,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.