Beskrivelse:
Du kan efter kurset udfolde og fremstille avanceret pladebeklædning til Offshore- og olieindustrien og sikre, at pladebeklædningen overholder gældende standarder, normer og forskrifter inden for branchen. Du kan endvidere montere vandafvisende pladebeklædning samt kvalitetssikre og arbejde efter gældende regler og retningslinjer.
 
Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig til personer, der har eller søger beskæftigelse inden for isoleringsfaget. Det forudsættes, at kursisten har kompetencer, der svare til "Pladeudfoldning - Trin 1 + 2+ 3".
 
Mål:
Deltagerne kan: - Udfolde og fremstille avanceret pladebeklædning til Offshore- og olieindustrien. - Sikre at pladebeklædningen overholder gældende standarder, normer og forskrifter inden for branchen. - Montere vandafvisende pladebeklædning, der følger gældende normer og retningslinjer, som beskrevet i CINI-normen og Norsok. - Begrunde valg af værktøjer, materialer og metoder ud fra gældende vejledninger om arbejde på Nordsøen. - Kvalitetsvurdere eget arbejde og sikre, at arbejdet udføres under hensyntagen til regler for miljø, sundhed og sikkerhed. - Overholde gældende regler og retningslinjer for sikkerhed ved arbejde inden for olieindustrien.- Benytte værktøj og materiel korrekt, herunder stiger og stillads, efter gældende regler på området og relevante anvisninger.
 
Varighed:
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.