Beskrivelse:
Du kan efter kurset bl.a. udføre enkle udfoldninger og tilpasninger af pladekapper, montere pladekapper med underliggende isolering på forekommende rørinstallationer. Du vil endvidere lave opmålinger af enkle rørarrangementer, fastlægge egen arbejdsplanlægning samt udføre enkle udfoldninger og korrekt montage af pladekappesegmenter med underliggende isolering på enkle rørinstallationer. Kurset er 1. trin ud af 3 på de trindelte kurser.
 
Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig til personer, der har eller søger beskæftigelse inden for isoleringsfaget. Det vil være en fordel, hvis kursisten har gode kompetencer i at anvende geometri.
 
Mål:
Deltagerne kan: - Udføre enkle udfoldninger og tilpasninger af pladekapper- Montere pladekapper med underliggende isolering på forekommende rørinstallationer- Foretage opmålinger af enkle rørarrangementer- Fastlægge egen arbejdsplanlægning forud for montage af pladekapper på enkle opgaver.- Bruge og vedligeholde værktøjer og maskiner, der benyttes ved udførelse af pladekappearbejdet, samt kan behandle materialerne korrekt.- Udføre enkle udfoldninger og korrekt montage af pladekappesegmenter med underliggende isolering på enkle rørinstallationer.- Anvende kendskab til geometri og projektionstegning ved udførelse af udfoldninger.- Udføre evaluering og kvalitetssikring af eget arbejde ud fra de gældende krav til kvalitet.
 
Varighed:
10,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.