Beskrivelse:
Deltagerne kan vurdere opbygningen af en afløbsinstallation, herunder dræn, udskillere, bundfældnings- og samletanke mhp. at vælge korrekt udstyr til lovpligtig rensning og vedligehold af afløbsledninger for hus- og industrispildevand.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte bygge- og anlægsarbejdere der har eller ønsker beskæftigelse inden for kloak- og entreprenørområdet.
 
Mål
Deltagerne kan: - Vurdere opbygningen af en afløbsinstallation, herunder ledningsføring, placering af særlige afløbskomponenter, dræn, udskillere, bundfældnings og samletanke. - Foretage lovpligtig rensning og vedligehold ved anvendelse af spule- og sugeudstyr. - Vælge korrekt spulehoved, slangetype og spuletryk til given opgave ud fra tilstrækkelig indsigt i opbygning af pumper, spule- og sugeudstyr og forventet tryktab. - I arbejdet anvende kendskab til brugen af hhv. traktor og lastvognsmonteret spule/suge udstyr, herunder brændstoføkonomi. - Løse renseopgaver i forbindelse med afløbsledninger for hus- og industrispildevand efter ledningsejerens lovpligtige drifts- og vedligeholdelsesvejledning. - Arbejde sundheds- og sikkerhedsmæssigt forsvarligt efter gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning.
 
Varighed
2,0
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.