Beskrivelse:
Deltagerne kan gennemføre opmåling og tilskæring af foamglas samt montere disse på relevante emner. Deltagerne kan vurdere om varmetab/kuldetab bliver reduceret i forhold til produktets isoleringsevne. Desuden kan deltagerne beskrive hvilke sikkerhedskrav, der stilles til arbejdet med montering af foamglas og sikre, at disse overholdes såvel on- som offshore. Endelig kan deltagerne foretage evaluering og kvalitetssikring af eget arbejde, samt dokumentere og redegøre for valg af løsning.
 
Målgruppe:
Ufaglærte og faglærte, der har eller søger beskæftigelse inden for isolering af tekniske installationer med specielle krav til isoleringsevne.3,0 dage
 
Mål:
Deltagerne kan: - Gennemføre opmåling og tilskæring af foamglas i forskellige udformninger, fx. skåle bøjninger og tee stykker, samt montere disse på relevante emner. - Vurdere om varmetab eller kuldetab bliver reduceret i forhold til produktets isoleringsevne. - Vælge den isoleringsmetode, der giver den bedste isoleringsevne. - Beskrive de sikkerhedskrav, der stilles ved arbejdet med montering af foamglas i forbindelse med såvel on- som offshorearbejde. - Udføre arbejdet efter gældende lovgivning under hensyn sundhed, arbejdsmiljø og sikkerhed.- Udføre kvalitetssikring af det udførte arbejde ud fra de gældende krav til kvalitet.- Evaluere eget arbejde samt dokumentere og redegøre for valg af løsning.
 
Varighed:
3,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.