Beskrivelse:
Deltagerne kan, ved ejendomme udenfor offentlig kloakforsyning, udføre afløbsanlæg for spildevand, regnvand og drænvand til nedsivning i undergrunden, eller udledning til vandløb, søer eller havet.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte bygge- og anlægsarbejdere, der har gennemført rørlæggeruddannelsen eller som har eller ønsker beskæftigelse inden for kloakområdet.
 
Mål
Deltagerne kan:- Planlægge og udføre nødvendige forundersøgelser i forbindelse med afløbsanlæg i det åbne land.- Vælge hensigtsmæssig afløbsløsninger i det åbne land i forhold til aktuelt krav om renseklasse og myndighedskrav.- Projektere afløbsanlæg for spildevand, regnvand og drænvand til nedsivning i undergrunden eller til udledning i vandløb, søer eller havet efter gældende lovgivning, normer, standarder ud fra opdateret viden om afløbsanlæg i det åbne land. - Udføre digital dokumentation af lovpligtig kvalitetssikring- Varetage myndighedsansøgning i forbindelse med anmeldelse og færdigmelding af afløbsanlæg i det åbne land.
 
Varighed
7,0
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.